Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Vīna marināde

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 l ūdens
  • 3 vidēji burkāni
  • Selerijas sakne apm. 50 g
  • Pētersīļu sakne apm. 50 g
  • Smaržīgie pipari
  • Lauru lapa
  • Sīpols
  • ½ citrona
  • ½ l 9% etiķa
  • 100 g baltvīna
  • Eļļa apm. 70 g
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Smalki sagrieztas garšsaknes liek karstā sālsūdenī un kopā ar garšvielām vāra 4min. Pievino ripiņās sagrieztus sīpolus, šķēlītēs sagrieztu citronu, pielej etiķi un vīnu, uzvāra atdzesē. Atdzesētai marinādei pielej eļļu. Aukstā marinādē liek vārītas, tvaikotas vai ceptas zivis un novieto aukstā vietā uz 24 st.
Receptes.lv Iesaka

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas