Šokolādes kartupelīši

Sastāvdaļas

  • 250 g cepumu
  • 100 g riekstu
  • 2 ēd.k. pūdercukura
  • 1 ēd.k sviesta
  • 1 /3 gl.piena
  • 1 ēd.k. ruma

Pagatavošana

1 min.
  1. Cepumus un riekstus izmaļ caur gaļas mašīnu, vai ar koka stampīti sasmalcina, cukuru samaisa ar kakao, atšķaida ar uzvārītu pienu, pievieno sviestu, visu kopā izkarsē, tad atdzesā, iemaisa sasmalcinātos cepumus, riekstus un rumu. Sastrādā viendabīgu masu, veido apaļas bumbiņas, tās apviļā pūdercukurā un kakao maisījumā. Tad uz 2 stundām liek ledusskapī, lai sacietē....
  2. Labu apetīti!!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi