Kraukšķīgie gurķīši

Garšīgi... arī kad nedaudz ieskābst...

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg maziņu lauka gurķīšu- tik cik lien viegli pieejamā traukā (es izmantoju veclaicīgu 1,5 l burku)
  • 1 sauja diļļu - lielas pāraugušas
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 upeņu un ķiršu lapa
  • Neliels stiebriņš tarhuna
  • Ūdens

Pagatavošana

120 min.
  1. Uzvāra apm. 1 - 1,5 l ūdens un izkausē rupjo sāli, lai pēc garšas būtu stipri sāļš.
  2. Kārto gurķus ar garšvielām pamīšus traukā. Pārlej ar karsto sālsūdeni. Kad atdziest, var ēst.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

aigars 2011. gada 24. jūlijs 18:21
baigi labie

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi