Tomātu salsa 2

2005. gada 26. jūlijs
Foto: Rita Prane
Pagatavošana
1 min
1. Tomātus nomizot un rupji sagriezt. Seleriju, burkānu, pētersīļus sarīvet, sīpolu sagriezt, ķiploku izspiest, baziliku sakapāt. Dārzeņus ielikt katliņā, pieleit ¼ glāzes eļļu un sutināt uz nelielas uguns 15 minūtes apmaisot. Pievienot tomātus, buljonu, miltus (izšķīdināt buljonā) un vārīt uz Ļoti mazas uguns 30-40 minūtes. Sablenderēt, pievienot garšvielas un vārīt vēl 10 minūtes.
2. Principā – jo ilgāk Salsu vārīs, jo garšīgāka tā būs – var vārīt līdz pat 6 stundām, bet tad ir Ļoti jāseko lai nepiedeg.
Uz augšu