Ātrais ketčups

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg tomātu (2 bundžas 850 g tomātu savā sulā)
  • ½ kg ķiploku
  • Sāls, cukurs un garšvielas pēc patikas (bazilix, timiāns, piparmētra, muskatriexts, utt...)

Pagatavošana

30 min.
  1. Ķiplokus izspiest vai sarīvēt, tomātus sasmalcināt (sablenderēt). Tomātus uzkarsēt, pieivenot garšvielas, vārīt 5 miņutes, pievineot ķiplokus un vārīt vēl 3 minūtes. Salikt burkās, atdzesēt, glabāt lesdusskapī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi