Spageti mērce

Sastāvdaļas

  • 2 lieli tomāti
  • 1 sīpols
  • 2 zariņi bazilika
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

45 min.
  1. Tomātus applaucēt un novilkt mizu un sagriezt(var izmantot blenderētus tomātus savā sulā – pusi no 800 g buņdžas), sīpolu smalki sagriezt, baziliku sakapāt. Katliņā ieliet olīveļļu, kad sakarsusi smuki apcepāt sīpolus līdz zeltainumam, pievienot tomātus un baziliku. Uzlikt vāku un uz mazas uguns vārīt 30 minūtes, ik pa brīžam apmaisot. 5 minūtes pirms beigām pielikt sāli pēc garšas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi