Saldējuma torte

Sastāvdaļas

  • 2 l vaniļas un šokolādes saldējuma
  • 1 gatavā tortes plāksne (vēlams brūnā)
  • Rīgas melnais balzams (pēc garšas)
  • Šokolādes mērceķiršu ievārījums

Pagatavošana

60 min.
  1. Tortes plāksni piesūcinām ar Rīgas melno balzamu, tad ar šokolādes mērci. Virsū liekam šokolādes saldējumu, kas ir nedaudz pastāvējis istabas temperatūrā, lai ir mīksts, lai vieglāk klājas. Virsū liekam ķiršu ievārījumu, tad vaniļas saldējumu. Izlīdzinām, izveidojam vajadzīgo formu. Pārlejam ar šokolādes mērci. Liekam saldētavā, lai sastingst.

Komentāri

sintija 2012. gada 2. jūnijs 21:54
Mmmmm,tik ņamīga!!!Pameiģinat arī jūs uztaisīt!!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi