Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kāpostu tīteņi itāļu gaumē

2005. gada 25. jūlijs
Foto: Eva
Pagatavošana
60 min
1. Mazliet pasālītā ūdenī apvāra kāpostu un sadala pa kāpostlapām. Sagatavo pildījumu: sasmalcina šķiņķi, desiņas un samaisa ar rīvēto sieru, rīvmaizi un sasmalcinātiem pētersīļiem. Kāpostu lapās ietin sagatavoto pildījumu un pārsien ar diegu, lai nekristu ārā pildījums. Iesmērē cepamo pannu ar 2 ēdamk. eļļas, liek sagatavotos tīteņus, apslaka ar atlikušo eļļu. Karstā ūdenī atšķaida buljonu un iemaisa tomātu pastu, un nedaudz pārlej tīteņiem. Cep 180 C’ apmēram 45 min., laiku pa laikam pārlejot ar buljonu.
Uz augšu