Zaļie zirnīši franču gaumē

Sastāvdaļas

  • 400 g saldētu zaļo zirnīšu
  • 100 g šķiņķa ar nelielu tauku svēdru
  • 2 zaļo lociņu galviņas ar visu sīpolu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 25 g sviesta

Pagatavošana

30 min.
  1. Pannā izkausē sviestu un tajā mazliet apcep sagrieztas sīpolgalviņas. Pievieno sasmalcinātu ķiploku un šķiņķi – cep vēl apm. 2-3 minūtes, tad pievieno zaļos zirnīšus un sautē zem vāka, kamēr viss šķidrums ir iztvaikojis un zirnīši kļuvuši mīksti. Pirms pasniegšanas samaisa ar sakapātiem zaļajiem lociņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi