Pupiņas pikantā mērcē

Sastāvdaļas

  • 500 g pupiņu
  • 250 g liesa šķiņķa
  • 300 g tomātu mērces
  • 2 ēdamk. karija
  • 1 liels sīpols
  • 3 ēdamk. augu eļļas
  • 2 ēdamk. sīki sagrieztu lociņu
  • 1 tējk. rīvētas citrona miziņassāls, sarkanie un melnie pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Pupiņas uz nakti izmērcē, tad vāra līdz gatavībai un nokāš. Sīpolus un šķiņķi sagriež kubiņos un apcep. Tomātu mērcē iemaisa sāli, piparus un citrona miziņu. Visu samaisa kopā un pasniedz pārkaisītu ar lociņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi