Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
6
Jaunākie Vecākie
g
gourmet
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es vispar neko nemaku
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gourmet
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tik daudz ok, bet, ja soda izreaģē, tad viņas īpašības attiecībā uz gatavo izstrādājumu zūd un viņa vairs nespēj darīt to, kam ir paredzēta, proti, uzpūst ??? kā ar to ?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
soltijs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sodu ieber karotē un, un uzlej virsū etiķi vaio citrona sulu.Soda smuki izreaģē.Ja es pareizi domāju,tad šis process ir nepieciešams, lai gatavam izstrādājumam nebūtu jūtama izteikta sodas garša.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gourmet
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ko nozīmē "dzēš"
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
soltijs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
etiķis dzēš sodu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gourmet
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nesapratu tikai jēgu etiķim. Etiķis vispār ir tik cimperlīga lieta un saldajā etiķis?!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Līdzīgās receptes

Deserti

Jaunākās receptes