Karamelizētais maizes krēms

Sastāvdaļas

  • 1 /2 glāzes rupjmaizes sausiņu
  • 3 glāzes putukrējuma
  • 1 glāze cukura
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 1 tējkarote želatīna

Pagatavošana

1 min.
  1. Cukuru ieber katliņā un izkausē, pielej saldo krējumu, karsē, līdz cukurs izkusis. Atdzesē. Karamelizētajam krējumam pieber vaniļas cukuru un saputo. Lēnām pievieno maltos sausiņus, pielej izšķīdinātu želatīnu. Masu pilda veidnēs un ledusskapī atdzesē. Sastingušu izgāž no veidnēm.
  2. Pasniedz ar augļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi