Čili cūkgaļa

Čili cūkgaļa
Foto: Depositphotos.com
Asāka ēdiena piekritēji - sarosaties! Dāmas, kam cieņā čili, gatavojiet cūkgaļu sev un saviem kungiem, viņiem noteikti patiks!

Sastāvdaļas

  • 400 g cūkgaļas, sagrieztas gabaliņos
  • 2 ēd. k. čili mērces
  • 4 ēd. k. gaišās sojas mērces
  • 1 neliels gabaliņš čili bez sēklām
  • 1 ēd. k. medus
  • 1 tējk. eļļas

Pagatavošana

25 min.
  1. Eļļu sakarsē uz pannas, liek cepties sagatavoto gaļu.
  2. Kad gaļa ir teju gatva, pievieno medu, čili mērci, soju. Nedaudz apcep, rūpīgi maisot, beigās pievieno čili gabaliņus. Ar cepšanu prātīgi - medus var sākt degt.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi