Makaronus droši var izmantot iepriekš novārītus. Ja tie ir nedaudz salipuši, tie jāatdala cits no cita.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
400gmaltās gaļas
400g makaronu, vēlams spirālītes
250gsiera
1sīpols
1sarkanās paprika
2ēd. k.olīveļļas
2ēd. k. ūdens
Zaļumi pasniegšanai
Sāls
Baltie maltie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
45 min.
Makaronus novāra vieglā sālsūdenī.
Sīpolu notīra un sagriež. Papriku sagriež gabaliņos.
Pannā uzkarsē eļļu, apcep malto gaļu, pievieno sīpolus un pasautē. Tad pievieno papriku un visu piecas minūtes cep. Pielej ūdeni, pievieno sāli, piparus.
Makaronus nokāš un nosusina.
Kārto cepeštraukā maltās gaļas masu, pa virsu makaronu un pārber bagātīgu kārtu ar rīvētu sieru. Ievieto krāsnī līdz siers izkusis un nedaudz apbrūnējies.