Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Makaronu un maltās gaļas sacepums

Makaronu un maltās gaļas sacepums

FOTO: Depositphotos.com

Makaronus droši var izmantot iepriekš novārītus. Ja tie ir nedaudz salipuši, tie jāatdala cits no cita.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g maltās gaļas
  • 400 g makaronu, vēlams spirālītes
  • 250 g siera
  • 1 sīpols
  • 1 sarkanās paprika
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 2 ēd. k. ūdens
  • Zaļumi pasniegšanai
  • Sāls
  • Baltie maltie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Makaronus novāra vieglā sālsūdenī.
  2. Sīpolu notīra un sagriež. Papriku sagriež gabaliņos.
  3. Pannā uzkarsē eļļu, apcep malto gaļu, pievieno sīpolus un pasautē. Tad pievieno papriku un visu piecas minūtes cep. Pielej ūdeni, pievieno sāli, piparus.
  4. Makaronus nokāš un nosusina.
  5. Kārto cepeštraukā maltās gaļas masu, pa virsu makaronu un pārber bagātīgu kārtu ar rīvētu sieru. Ievieto krāsnī līdz siers izkusis un nedaudz apbrūnējies.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas