Makaronu un maltās gaļas sacepums

Makaronu un maltās gaļas sacepums
Foto: Depositphotos.com
Makaronus droši var izmantot iepriekš novārītus. Ja tie ir nedaudz salipuši, tie jāatdala cits no cita.

Sastāvdaļas

  • 400 g maltās gaļas
  • 400 g makaronu, vēlams spirālītes
  • 250 g siera
  • 1 sīpols
  • 1 sarkanās paprika
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 2 ēd. k. ūdens
  • Zaļumi pasniegšanai
  • Sāls
  • Baltie maltie pipari

Pagatavošana

45 min.
  1. Makaronus novāra vieglā sālsūdenī.
  2. Sīpolu notīra un sagriež. Papriku sagriež gabaliņos.
  3. Pannā uzkarsē eļļu, apcep malto gaļu, pievieno sīpolus un pasautē. Tad pievieno papriku un visu piecas minūtes cep. Pielej ūdeni, pievieno sāli, piparus.
  4. Makaronus nokāš un nosusina.
  5. Kārto cepeštraukā maltās gaļas masu, pa virsu makaronu un pārber bagātīgu kārtu ar rīvētu sieru. Ievieto krāsnī līdz siers izkusis un nedaudz apbrūnējies.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi