Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vasaras puķkāpostu sautējums

2005. gada 25. jūlijs
Foto: Sanita
Pagatavošana
20 min
1. Puķkāpostus sadali rozetēs (ja izmanto saldētos, tas nav jādara ). Sīpolu nomizo un smalki sagriez. Dziļā, lielā pannā izkausē sviestu. Liec iekšā puķkāposta rozetes un sasmalcināto sīpolu. Ik pa brīdim apmaisot, cep uz vidējas uguns, kamēr sīpoli kļūst zeltaini un puķkāposti ir gandrīz mīksti. Pārkaisi dārzeņus ar paciņu Knorr Franču sīpolu zupas un pielej klāt nedaudz vairāk par 1 glāzi auksta ūdens. Uzvāri un iemaisi kausēto sieru. Pēc tam pasniedz galdā ar lapu salātiem un kraukšķīgu maizi.
Uz augšu