Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
2
Jaunākie Vecākie
I
Ināra L
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Baravikas svaigas sasaldētas sanāk lieliski. Garšu nemaina, bet gailenes saldētas ir rūgtas!!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
BEIŽA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nesanāks!Esmu saldējusi baravikas un gailenes,diemžēl gatavojot pēc tam mērces u.c.ir rūgtuma piegarša.Tagad lieku saldēt uz pannas nokarsētas atdzesētas sēnes,lasīju,ka tad viss būs OK.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes