Saldētas sēnes

Sastāvdaļas

  • Sēnes (rudmieses un krimildes)

Pagatavošana

1 min.
  1. Vienkāršs un mūsdienīgs saglabāšanas veids, ja vien ir ledusskapis ar saldēšanai piemērotām kamerām. Sēnes var atstāt veselas vai sagriezt gabaliņos un pildīt plastmasas kārbiņās vai pārtikas maisiņos. Ideāls ir vakuuma iesaiņojums.
  2. Saldētās sēnes izmanto līdzīgi kā svaigās. Mērču pagatavošanai tās atlaidina, bet zupām un sautējumiem pievieno sasalušas. Diemžēl atlaidinātas sēnes neizskatās pievilcīgas.

Komentāri

Ināra L 2018. gada 12. oktobris 12:57
Baravikas svaigas sasaldētas sanāk lieliski. Garšu nemaina, bet gailenes saldētas ir rūgtas!!!!!
BEIŽA 2010. gada 24. septembris 14:37
Nesanāks!Esmu saldējusi baravikas un gailenes,diemžēl gatavojot pēc tam mērces u.c.ir rūgtuma piegarša.Tagad lieku saldēt uz pannas nokarsētas atdzesētas sēnes,lasīju,ka tad viss būs OK.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi