Ābolu kēkss

Sastāvdaļas

  • 250 g cukura
  • 6 olas
  • 250 g sviesta
  • 600 g miltu
  • Cepamais pulveris
  • 6 āboli

Pagatavošana

45 min.
  1. Izkausē sviestu, pievieno olu dzeltenumus un 200 g cukura, visu puto, kamēr cukurs izkūst. Pievieno miltus un cepamo pulveri. Olu baltumu saputo un iecilā masā. Sarīvē ābolus un sajauc ar atlikušo cukuru. Kārto kēksa formā 1/2 mīklas, kārtu ar āboliem un pārējo mīklu. Cep vidēji karstā krāsnī ~ 45 minūtes. Gatavu pārkaisa ar pūdercukuru. Lai Jums labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi