Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ziedkāposti ar kariju

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ziedkāposti - 500 g
  • Puravs - 1 gab
  • Citrons - 1 gab
  • Augu eļļa - 2 ēdamk
  • Sagriezti zaļumi - 1 ēdamk
  • Mērcei
  • Salds krējums - 150 g
  • Ananāsu gabaliņi (konservēti) - 100 g
  • Saldkrējuma sviests - 1 tējk
  • Sāls, karijs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Ziedkāpostus nomazgā, sadala pa ziedkopām un vāra, kamēr mīksti (taču nejūk ārā). Puravu sagriež plānos riņķīšos. Sagriež arī zaļumus. Vienu citrona pusi sagriež daiviņās no otras pusītes izspiež sulu. Mērcei: ananāsu gabaliņus nedaudz uzsilda sviestā, pielej saldo krējumu, pieber kariju un sāli. Gatavo uz mazas uguns pāris minūtes, visu laiku apmaisot. Ziedkāpostus izliek uz šķīvja, pārlej ar citronu sulu. Pārber puravus un pārlej mērci. Rotā ar zaļumiem un citrona daiviņām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gurķi korejiešu gaumē

Gurķi korejiešu gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas