Ziedkāposti ar kariju

Sastāvdaļas

  • Ziedkāposti - 500 g
  • Puravs - 1 gab
  • Citrons - 1 gab
  • Augu eļļa - 2 ēdamk
  • Sagriezti zaļumi - 1 ēdamk
  • Mērcei
  • Salds krējums - 150 g
  • Ananāsu gabaliņi (konservēti) - 100 g
  • Saldkrējuma sviests - 1 tējk
  • Sāls, karijs

Pagatavošana

25 min.
  1. Ziedkāpostus nomazgā, sadala pa ziedkopām un vāra, kamēr mīksti (taču nejūk ārā). Puravu sagriež plānos riņķīšos. Sagriež arī zaļumus. Vienu citrona pusi sagriež daiviņās no otras pusītes izspiež sulu. Mērcei: ananāsu gabaliņus nedaudz uzsilda sviestā, pielej saldo krējumu, pieber kariju un sāli. Gatavo uz mazas uguns pāris minūtes, visu laiku apmaisot. Ziedkāpostus izliek uz šķīvja, pārlej ar citronu sulu. Pārber puravus un pārlej mērci. Rotā ar zaļumiem un citrona daiviņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi