Zivs un dārzeņu sautējums

Sastāvdaļas

  • 400 g saldētas mencas filejas
  • 5 tomāti
  • 1 cukini
  • 1 sarkanais sīpols
  • 1 -2 ķiploka daiviņas
  • 1 -2 ēdamkarotes eļļas
  • 1 /2 tējkarote majorāna
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 /4 tējkarote melno piparu
  • Pētersīļi

Pagatavošana

20 min.
  1. Atkausētu zivi sagriež kubiņos vai platās strēmelēs. Noskalo tomātus un cukini. Tomātus sagriež daiviņās. Cukini - palielos gabalos. Nomizo un sagriež sīpolu. Notīra un sasmalcina ķiplokus. Pannā ar augstām malām sakarsē eļļu. Visus dārzeņus nedaudz apcep, līdz tomāti kļūst šķidri. Maisījumam pievieno zivi, majorānu, sāli un piparus. Ēdienu sautē, līdz zivs kļūst balta. Pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Pasniedz ar maizi, vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi