Kalmāru un ābolu salāti

Sastāvdaļas

  • 700 g kalmāru
  • 2 āboli
  • Vārīta ola
  • 2 -3 ēdamk. zaļo zirnīšu 100 g majonēzes

Pagatavošana

30 min.
  1. Notīrītu kalmāru 5 min. pavāra un sīki sagriež. Olu smalki sakapā. Sagriež ābolu plānās šķēlītēs. Visu rūpīgi samaisa, pievieno zaļos zirnīšus un majonēzi. Traukā salātus liek ar kaudzīti. Rotā ar kalmāra un ābola gabaliņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi