Medniekmāja

Sastāvdaļas

  • 300 g svaigu burkānu
  • 150 g marinētu gurķu
  • 30 g sīpolu
  • 1 /2 tējk. sāls
  • 1 tējk. cukura
  • 1 /4 tējk. piparu
  • 70 g skāba krējuma
  • 30 g majonēzes
  • 1 tējk. ķimeņu

Pagatavošana

1 min.
  1. Burkānus sarīvē, gurķus sagriež un nospiež lieko sulu, smalki sakapā sīpolus. Visu samaisa, pievieno garšvielas, krējumu. Atstāj uz 2 stundām ievilkties. Pasniedz ar gaļas ēdieniem vai ar sviestmaizēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi