Ķirbju ķīselis

Sastāvdaļas

  • 300 g ķirbja
  • 2 glāzes piena
  • 100 g cukura
  • Vanilīns
  • 4 tējkarotes kartupeļu cietes

Pagatavošana

40 min.
  1. Uz sakņu rīves sarīvētu ķirbi 1 glāzē piena vāra mīkstu. masai pielej 1 glāzi piena, pieliek cukuru, vanilīnu, uzvāra un pievieno ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti, atkal uzvāra. Pasniedz ar dzērveņu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi