Svaigu kāpostu kotletes

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaigu kāpostu
  • 1 /2 glāzes mannas
  • 3 olas
  • Sāls
  • Rīvmaize
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

50 min.
  1. Kāpostus sālsūdenī vāra mīkstus. Atdzesē, nospiež ūdeni, samaļ gaļasmašīnā, pieliek mannu un sautē 10 minūtes. Atdzesētai masai pievieno olas, sāli. Izveido plānas kotletes, apviļā rīvmaizē un cep taukos brūnas. Pasniedz ar sēņu mērci vai speķa mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi