Mazie šķiņķa radziņi

Sastāvdaļas

  • 260 g miltu
  • 250 g šķiņķa
  • 200 g sviesta
  • 1 ēdamk. etiķa
  • 1.5 l auksta ūdens
  • 1 ola
  • Ķimenes

Pagatavošana

90 min.
  1. Sviestu ar nazi iekapā miltos, izveido bedrīti. Ūdenim pievieno sāli un etiķi, ielej bedrītē. Ar rokām samīca mīklu bumbā, apmēram pusstundu tur aukstumā. Pēc tam izveltnē apmēram puscentimetra biezā plāksnē. Sagriež 5x5 cm gabaliņos. Vidū liek stienīšos sagrieztu šķiņķi un tomātu mērci. Sāk tīt no stūrīša. Apsmērē ar olu un pārkaisa ar ķimenēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi