Rauga pončiki

Sastāvdaļas

  • Ūdens
  • Milti
  • Cukurs
  • Raugs
  • Eļļa vārīšanai
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Raugu saber ar cukuru, lai pakūst, tad izšķīdina ūdenī, pieliek nedaudz sāls un pievieno miltus, lai veidojas mīkla. Nevajag pārāk cietu, jo tad pončiki ātri sakalst. Mīklu uzraudzē un tad ar ēdamkaroti laiž pončikus eļļā. Apvāra no visām pusēm, kamēr smuki brūni. Ņem ārā, apkaisa ar pūdercukuru un ņammā iekšā!!!

Komentāri

Eveniite 2013. gada 4. janvāris 17:28
uzraudzee miiklu un met ella:) nee no miiklas sataisa bumbinas kuraam ar teejkaroti vidu iespiez piemeeram auglu dzemu un tad aizlipina ciet un laiz ellaa kaut kaa taa

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi