Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivs fileja tumšajā alū

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Fileja (cik nepieciešams)
  • 0.5 l tumšā alus
  • Citrons
  • Sviests
  • Pēc vajadzības smalkie milti
  • Pēc garšas cukurs
  • Sāls, pipari un sadrupinātas krustnagliņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. No sviesta un smalkiem miltiem pagatavojam tumšo aizdaru, kuru atšķaidām ar alu. Aizdaram pievienojam krustnagliņas, cukuru, sāli, piparus. Sagatavoto fileju kārtojam cepešpannā un uz tās ar smalku kāstuvi uzkāšam mērci. Zem vāka sautējam apmēram ceturtdaļstundu. Šķīvī apslakām ar citrona sulu, pasniedzam ar kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas