Zivs fileja tumšajā alū

Sastāvdaļas

  • Fileja (cik nepieciešams)
  • 0.5 l tumšā alus
  • Citrons
  • Sviests
  • Pēc vajadzības smalkie milti
  • Pēc garšas cukurs
  • Sāls, pipari un sadrupinātas krustnagliņas

Pagatavošana

1 min.
  1. No sviesta un smalkiem miltiem pagatavojam tumšo aizdaru, kuru atšķaidām ar alu. Aizdaram pievienojam krustnagliņas, cukuru, sāli, piparus. Sagatavoto fileju kārtojam cepešpannā un uz tās ar smalku kāstuvi uzkāšam mērci. Zem vāka sautējam apmēram ceturtdaļstundu. Šķīvī apslakām ar citrona sulu, pasniedzam ar kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi