Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Līdaka ar mandelēm alū

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 porcijas līdakas
  • 1 karote smalko miltu
  • 2 karotes sviesta
  • 0.3 l gaišā alus
  • Ingvers
  • Cukurs
  • 1 šķēle kaltētas maizes
  • Glāze krējuma
  • 2 karotes grauzdētu mandeļu vai riekstu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītu un izķidātu līdaku noskalojam un sadalām porcijās. Apsālām, apkaisām ar miltiem un liekam sakarsētā sviestā. Mazliet apcepam, pielejam pusi alus, pieliekam ingveru, cukuru un pasautējam.
  2. Mīkstās līdakas porcijas uzmanīgi izņemam, sulai pievienojam atlikušajā alū samērcētu maizi un krējumu, pavārām un uzkāšam zivij. Katru porciju pārkaisām ar pārgrieztām grauzdētām mandelēm. Pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas