Karpa dārzeņos un alū

Sastāvdaļas

  • Puse karpas
  • Mazāka selerija
  • 4 burkāni
  • 4 pētersīļi
  • 1 liels sīpols

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītu karpu nosusinām, apsālām, pieliekam mazliet čilli garšvielu un piparus. Notīrītos dārzeņus sagriežam nelielās ripiņās. Pusi dārzeņu liekam ietaukotā pannā un apcepam. Uz apceptajiem dārzeņiem kārtojam karpas porcijas, virsu nolīdzinām ar atlikušajiem dārzeņiem un ielejam pus litru alus. Ieliekam mēreni sakarsētā cepeškrāsnī un cepam pusstundu līdz trīscetutdaļām stundas. Dārzeņi kļūs mīksti un alus sasūksies gaļā. Pasniedzam ar kartupeļiem vai tikai ar maizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi