Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Karpa alus mērcē ar mārrutkiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 porcijas karpas
  • Sīpols
  • Gabals selerijas
  • Baltmaizes klaipiņa mīkstums
  • 0.3 l gaišā alus
  • Sāls, pipari un cukurs
  • Pēc vajadzības smalkie milti
  • 2 karotes sviesta
  • 1 citrona sula
  • 3 karotes sarīvētu mārrutku
  • 4 šķēlītes citrona
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Katru karpas porciju sadalām divās daļās, apsālām, apvārtām miltos un karotē sviesta apcepam no abām pusēm. Zivi no taukiem izņemam, un tajos sacepam sagrieztu sīpolu un seleriju. Alū samērcējam sarīvētas maizes garozas, pielejam pie dārzeņiem un pievienojam drupatas, kuras pagatavojām no atlikušā sviesta un miltiem. Visu krietni savārām un pieliekam sāli, piparus, cukuru un citronu sulu. Mērci caur sietu uzlejam uz karpas porcijām, kuras pārliekam ar citrona šķēlītēm un mārrutkiem. Pasniedzam ar vārītiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas