Karpa ar mandelēm alū

Sastāvdaļas

  • 1 karpa
  • Visas zupu saknes
  • 3 sīpoli
  • Sviests
  • Maisiņš rozīņu
  • Maisiņš sakapātu mandeļu
  • Citrons
  • Karote miltu
  • Gaišais alus
  • Smaržīgie pipari
  • Sāls, piparu graudi un cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Visas saknes rupji sarīvējam, liekam kastrolī sakarsētā sviestā, pieliekam sāli, garšvielas, ielejam alu un brīdi pasautējam. Pakavveida porcijās sadalītu karpu apsālām, apvārtām miltos, pievienojam saknēm un sautējam mīkstu. Mīksto karpu izņemam, buljonu iebiezinām ar miltiem un labi savārām. Pielejam atlikušo alu, pieliekam rozīnes, mandeles, pēc garšas saldinām vai skābinām un sālām. Mērcē ieliekam karpu, bet vairs nevārām. Uzliekam vāku un noliekam nostāvēties.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi