Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Karpa ar mandelēm alū

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 karpa
  • Visas zupu saknes
  • 3 sīpoli
  • Sviests
  • Maisiņš rozīņu
  • Maisiņš sakapātu mandeļu
  • Citrons
  • Karote miltu
  • Gaišais alus
  • Smaržīgie pipari
  • Sāls, piparu graudi un cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Visas saknes rupji sarīvējam, liekam kastrolī sakarsētā sviestā, pieliekam sāli, garšvielas, ielejam alu un brīdi pasautējam. Pakavveida porcijās sadalītu karpu apsālām, apvārtām miltos, pievienojam saknēm un sautējam mīkstu. Mīksto karpu izņemam, buljonu iebiezinām ar miltiem un labi savārām. Pielejam atlikušo alu, pieliekam rozīnes, mandeles, pēc garšas saldinām vai skābinām un sālām. Mērcē ieliekam karpu, bet vairs nevārām. Uzliekam vāku un noliekam nostāvēties.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas