Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zoss cepetis ar ingveru

Zoss cepetis ar ingveru

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 zoss
  • Malts ingvers
  • Zosu ķidu buljons
  • Gaišais alus
  • Ķimenes
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

150 min.
  1. Labi notīrītai zosij bez iekšām iekšpusi un ārpusi ierīvē ar sāli un ingveru. Ieliek cepešpannā ar griezumu uz leju, pielej zosu ķidu buljonu un sautē zem vāka apmēram stundu.
  2. Pēc tam cepešpannas vāku noņem, apkaisa ar ķimenēm, un zosi apcepam brūnu. Cepšanas laikā zosi apgrozām, aplaistam ar gaišo alu un cepšanas taukiem. Brūni izcepto zosi sadalām porcijās un pasniedzam ar baltmaizes knēdeļiem, vai arī ar kartupeļiem un sautētiem sarkanajiem kāpostiem.
  3. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas