Rauga dzēriens

Sastāvdaļas

  • 1 tējkarote rauga
  • 2 tējkarotes cukura
  • 2 ēdamkarotes skābas ābolu vai jāņogu sulas
  • 1 /4 glāzes vārīta ūdens

Pagatavošana

10 min.
  1. Raugu ieliek krūzītē, pieber cukuru un maisa, līdz raugs kļūst šķidrs. Tad pielej skābo sulu un siltu ūdeni, nepiepildot glāzi līdz malai, lai paliktu vieta putām. Dzērienu uz 1-2 stundām noliek siltā vietā: šajā laika virspusē veidojas bieza putu kārta. Dzer caur salmiņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi