Ķīnas kāposti ar žāvētu liellopu gaļu

Sastāvdaļas

  • Apmēram 350 g Ķīnas kāpostu
  • 200 g žāvētas liellopu gaļas
  • 3 apelsīni
  • 1 greipfrūts
  • 125 g zilo vīnogu
  • 7 ēdamk. salātu majonēzes
  • 1 ēdamk. konjaka
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķīnas kāpostam izgriež kacenu, lapas sagriež sloksnītēs, nomazgā un notecina. Gaļu sagriež sloksnītēs. Citrusaugļus nomizo, izņem sēklas un plēvi, savāc izdalījušos sulu. Vīnogas nomazgā, pārdala uz pusēm, izņem kauliņus.
  2. Salātu mērcei sajauc majonēzi, sulu, konjaku, sāli un svaigi maltus piparus.
  3. Salātus kārto salātu traukā un pārlej ar mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi