Zacene

Sastāvdaļas

  • Saldie pipari
  • Ķiploki
  • Olīveļļa

Pagatavošana

15 min.
  1. Veselus piparus liek uz atklātas uguns - lai apdeg melni. Melnos piparus paliek zem ūdens strūklas un nomazgā virsējo melno kārtu. Pēc tam piparu sadala (visā lielumā) 1 cm biezās strēmelēs. Strēmeles kārto bļodiņā, starp kārtām pārkaisot smalki sagrieztus ķiplokus. Visu pārlej ar olīveļļu. Liek ledusskapī ievilkties uz 2 st.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi