Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Sāļā sviestmaižu torte ar tunci un olām

Sāļā sviestmaižu torte ar tunci un olām

FOTO: Shutterstock.com

Sāļā sviestmaižu torte ar tunci un olām - tik garda, ka pazudīs no svētku galda zibens ātrumā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 šķērsām sagrieztas, apaļas saldskābmaizes vai baltmaizes klaipiņa šķēles
  • 2 kārbas tunča fileju gabali blanšēti eļļā (neto 240 g) vai tuncis savā sulā”
  • 2 cieti novārītas olas
  • 1 sarkanā paprika
  • Saišķītis maurloku
  • 200 g majonēzes “Maigums”
  • 200 g skāba krējuma
  • Sāls, pipari, karijs
  • 3 -4 ēdamk. kausētā siera
  • 1 maza zaļā paprika
  • Saišķītis redīsu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Notecina tunci. Olu noloba un sasmalcina. Papriku noskalo, izņem sēkliņas, mīkstumu sagriež mazos kubiņos. Sasmalcina maurlokus.
  2. Visas pildījuma sastāvdaļas samaisa ar majonēzi un krējumu, pievieno sāli, piparus, un, ja ir vēlēšanās, arī kariju.
  3. Starp maizes šķēlēm ieziež pildījumu. Sviestmaižu torti rūpīgi nosedz ar pārtikas plēvi un liek vēsumā vismaz uz divām stundām, tomēr vislabāk tā ievilksies 12 stundās.
  4. Tieši pirms pasniegšanas pārziež ar plānu kārtiņu kausētā siera vai krēmsiera. Kūku rotā ar zaļumiem, gurķu un redīsa šķēlītēm un vārītām olām.
    Tieši pirms pasniegšanas pārziež ar plānu kārtiņu kausētā si...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas