Komentāri par: Biezpiena cepumiņi

Lilita Abelite 2017. gada 29. oktobris 13:46
Cepu 180' 20-25 minūtes.
Ingri_ 2015. gada 20. decembris 18:22
Geniali, vienigie cepumi, kas man sanak. Katru gadu Cepu. Dievinu biezpienu. Man tikai pacietibas nepietiek locit tos. Es uztaisu apalus un saloku ka pusmenesii =) Sanak ka kartaina mikla. Garshigi.
ineta 2015. gada 6. decembris 22:40
Ļoti garšīgi sanāk paldies par recepti.
Iluta 2015. gada 20. oktobris 18:39
graso!!!
Ieva Helēna 2014. gada 28. oktobris 22:45
es gatavošu br;alim opim un sev tēti ari pacienāšu vins strada darbnica.
man ir 12 bralim 6 tetukam ir 37 un opim ..
bet paldiews precepti
Aluluu 2014. gada 12. janvāris 18:57
Garshiigi
astra 2013. gada 30. novembris 11:41
šodien pat izmēģināšu
Līga 2013. gada 24. februāris 17:11
Ļoti labi cepumi, vieni no maniem mīļākajiem. Gatavoju tādu pašu mīklu, bet sāļo variantu - mīklu izveltnē apm. 0,5 cm biezumā, pārkaisa ar sāli un ķimenēm un sagriež gabalīņos
natalija 2012. gada 9. decembris 17:12
cik grados cepat?
lidija 2012. gada 9. decembris 17:10
cik graados juus cepar?
Vendija 2011. gada 26. jūlijs 19:41
Cik grados cepat?
aiks 2011. gada 16. februāris 15:17
sūds!!!
Una 2011. gada 28. janvāris 18:04
a ,skaidrs, ta ari taisiju bez olam, paldies par recepti!
Lilita 2011. gada 28. janvāris 16:16
Diemžēl bildes ar olām kāds ielicis,kurš gatavojis ar olām. Bildes es neliku!!!!!
Una 2011. gada 28. janvāris 14:50
a ko tās 2 olas dara bildē? nekur nekas nav rakstīts par olām...
Iveta Bietaga 2010. gada 26. februāris 17:42
Super man patika gatavot, un garshoja:)
Lilita 2010. gada 1. janvāris 17:17
Gataviem cepumiem jābūt kā no kārtainās mīklas.Kad gatavoju mīklu(pankūku) priekš pārlocīšanas,tad tai ir jābūt paplānai,ne biezai,jo pārlocītā veidā tāpat viņa sanāk diezgan bieza>Prieks,ka garšoja, ma arī pašai garšo

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes