Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
18
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Lilita Abelite
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Lūgums "šefpavāram", kurš pārpublicē receptes no receptes.lv, nepublicēt fotogrāfijas ar manu uzvārdu, jo tās nekad neesmu fotografējusi un publicējusi. Lūdzu izņemt manu uzvārdu no šiem foto. Ja Jūs komentāru noteikumos esiet deklarējuši savas tiesības, tad es 2005.gadā noteikti neesmu piekritusi tam, ka zem kaut kādām svešān fotogrāfijām būs mans uzvārds.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lilita Abelite
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cepu 180' 20-25 minūtes.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ingri_
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Geniali, vienigie cepumi, kas man sanak. Katru gadu Cepu. Dievinu biezpienu. Man tikai pacietibas nepietiek locit tos. Es uztaisu apalus un saloku ka pusmenesii =) Sanak ka kartaina mikla. Garshigi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ineta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīgi sanāk paldies par recepti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Iluta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
graso!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ieva Helēna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es gatavošu br;alim opim un sev tēti ari pacienāšu vins strada darbnica.
man ir 12 bralim 6 tetukam ir 37 un opim ..
bet paldiews precepti
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aluluu
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Garshiigi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
astra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
šodien pat izmēģināšu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti labi cepumi, vieni no maniem mīļākajiem. Gatavoju tādu pašu mīklu, bet sāļo variantu - mīklu izveltnē apm. 0,5 cm biezumā, pārkaisa ar sāli un ķimenēm un sagriež gabalīņos
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
n
natalija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik grados cepat?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lidija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik graados juus cepar?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vendija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cik grados cepat?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aiks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sūds!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
U
Una
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
a ,skaidrs, ta ari taisiju bez olam, paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lilita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Diemžēl bildes ar olām kāds ielicis,kurš gatavojis ar olām. Bildes es neliku!!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
U
Una
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
a ko tās 2 olas dara bildē? nekur nekas nav rakstīts par olām...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Iveta Bietaga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super man patika gatavot, un garshoja:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lilita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gataviem cepumiem jābūt kā no kārtainās mīklas.Kad gatavoju mīklu(pankūku) priekš pārlocīšanas,tad tai ir jābūt paplānai,ne biezai,jo pārlocītā veidā tāpat viņa sanāk diezgan bieza>Prieks,ka garšoja, ma arī pašai garšo
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes