Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Austrumu ekspresis

Kolekcijas: Grila ēdienu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 burkāni, sagriezti gabaliņos pa 3 cm
  • 300 g konservētu ananāsu ar sulu
  • 100 ml sarkanvīna
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • 2 ēdamk. sojas mērces
  • 1 tējk. etiķa (var nelikt)
  • 2 tējk. kukurūzas cietes
  • 2 tējk. cukura
  • 1 sasmalcināta ķiploka daiviņa
  • 400 g netreknas cūkgaļas, sagrieztas apm. 3 cm gabaliņos
  • Pa 1 zaļajai un sarkanajai paprikai, sagrieztai gabaliņos
  • Sāls un pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Novāra burkānus. Ananāsus sagriež gabaliņos.
  2. Gatavo mērci: samaisa kopā ananāsu sulu, eļļu, sojas mērci, kukurūzas cieti, cukuru un ķiplokus, etiķi, sāli, piparus. Vāriet, kamēr kļūst bieza un uzmet burbuli.
  3. Ņemiet grila iesmus, uz kuriem mauc cūkgaļu, burkānus un papriku. Ievietojiet grilā uz 10 min., netaisot to ciet. Laiku pa laikam apgriež iesmus un apsmērē ar mērci gaļu un dārzeņus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas