Rīsu podiņš ar vistas gaļu un dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 200 g brūno rīsu
  • 2 gabali vidējas vistas filejas
  • Garšviela vistas ēdieniem
  • Konservēta kukurūza
  • Sviests - ēdamkarote ar kaudzīti
  • Parmasen rīvētais siers
  • Zaļumi

Pagatavošana

35 min.
  1. Izvāra 200 rīsus, apcep vistas fileju, atsevišķā traukā to visu samaisa, pievieno garšvielas rīsiem un nedaudz garšvielu vistas ēdieniem, tad pievieno konservētu kukurūzu un liek māla podiņā, lai turpinātu gatavošanu cepeškrāsnī, virsū uzliek ēdamkaroti ar kaudzi sviesta un apber ar Parmasen rīvēto sieru, uzliek vāciņu un liek uzkarsētā cepeškrāsnī uz 20 minūtēm, pirms pasniegšanas apber ar zaļumiem. Labu apetīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi