-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Marinēta - sautēta jēra gaļa ar burkāniem
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
600 g jēra gaļas
-
200 g burkānu
-
1 ēd. k. deserta vīna
-
2 ēd. k. sojas mērces
-
1 sīpols
-
Svaigs rīvēts ingvers
-
Malti melnie pipari pēc garšas
-
1/2 citrona sula (var vīna etiķi)
-
Pētersīļu zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
130 min.
-
Jēra gaļu sagriež apm. 2x2cm kubiņos, apsāla, sapiparo, pievieno sakapātus sīpolus un pētersīļu zaļumus, samaisa ar citrona sulu, pievieno vīnu un marinē 2-3 stundas.
-
Sakarsētā eļļā ātri apcep gaļas gabaliņus, kamēr sāk izdalīties sula, tad pievieno ingveru, sīpolus, sojas mērci un piparus un sautē apm. 3 min.
-
Tad pievieno mazliet karsta ūdens, uzkarsēt un tad sautēt, līdz gaļa mīksta.
-
Pievieno sagrieztus burkānus un sautē vēl 30 min.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs