Marinēta - sautēta jēra gaļa ar burkāniem

Marinēta - sautēta jēra gaļa ar burkāniem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 600 g jēra gaļas
  • 200 g burkānu
  • 1 ēd. k. deserta vīna
  • 2 ēd. k. sojas mērces
  • 1 sīpols
  • Svaigs rīvēts ingvers
  • Malti melnie pipari pēc garšas
  • 1/2 citrona sula (var vīna etiķi)
  • Pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

130 min.
  1. Jēra gaļu sagriež apm. 2x2cm kubiņos, apsāla, sapiparo, pievieno sakapātus sīpolus un pētersīļu zaļumus, samaisa ar citrona sulu, pievieno vīnu un marinē 2-3 stundas.
  2. Sakarsētā eļļā ātri apcep gaļas gabaliņus, kamēr sāk izdalīties sula, tad pievieno ingveru, sīpolus, sojas mērci un piparus un sautē apm. 3 min.
  3. Tad pievieno mazliet karsta ūdens, uzkarsēt un tad sautēt, līdz gaļa mīksta.
  4. Pievieno sagrieztus burkānus un sautē vēl 30 min.

    Labu apetīti!
    Pievieno sagrieztus burkānus un sautē vēl 30 min.

Labu ap...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi