Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Marinēta - sautēta jēra gaļa ar burkāniem

2005. gada 24. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
130 min
1. Jēra gaļu sagriež apm. 2x2cm kubiņos, apsāla, sapiparo, pievieno sakapātus sīpolus un pētersīļu zaļumus, samaisa ar citrona sulu, pievieno vīnu un marinē 2-3 stundas.
2. Sakarsētā eļļā ātri apcep gaļas gabaliņus, kamēr sāk izdalīties sula, tad pievieno ingveru, sīpolus, sojas mērci un piparus un sautē apm. 3 min.
3. Tad pievieno mazliet karsta ūdens, uzkarsēt un tad sautēt, līdz gaļa mīksta.
4. Pievieno sagrieztus burkānus un sautē vēl 30 min.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu