Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Marinēta - sautēta jēra gaļa ar burkāniem

Marinēta - sautēta jēra gaļa ar burkāniem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g jēra gaļas
  • 200 g burkānu
  • 1 ēd. k. deserta vīna
  • 2 ēd. k. sojas mērces
  • 1 sīpols
  • Svaigs rīvēts ingvers
  • Malti melnie pipari pēc garšas
  • 1/2 citrona sula (var vīna etiķi)
  • Pētersīļu zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

130 min.
  1. Jēra gaļu sagriež apm. 2x2cm kubiņos, apsāla, sapiparo, pievieno sakapātus sīpolus un pētersīļu zaļumus, samaisa ar citrona sulu, pievieno vīnu un marinē 2-3 stundas.
  2. Sakarsētā eļļā ātri apcep gaļas gabaliņus, kamēr sāk izdalīties sula, tad pievieno ingveru, sīpolus, sojas mērci un piparus un sautē apm. 3 min.
  3. Tad pievieno mazliet karsta ūdens, uzkarsēt un tad sautēt, līdz gaļa mīksta.
  4. Pievieno sagrieztus burkānus un sautē vēl 30 min.

    Labu apetīti!
    Pievieno sagrieztus burkānus un sautē vēl 30 min.

Labu ap...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas