Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltas gaļas sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 burkāni
  • 1 kg maltās liellopu gaļas
  • 4 sīpoli
  • 1 paprika
  • 3 tomāti
  • 400 g siera
  • Majonēze
  • Sāls
  • Gaļas kopējā garšviela
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Nepieciešams karstumizturīgs stikla trauks, kurā kārto kārtām - burkānus (sagrieztus ripiņās); malto gaļu; papriku (ripiņās); tomātus (sagrieztus plānās ripiņas) (starp kārtām kaisa garšvielas); beigās visu pārlej ar majonēzi un liek cepeškrāsni un cep ~50-60 minūtes.
  2. Tad uzber virsū sarīvētu sieru, liek atpakaļ cepeškrāsnī uz 5 minūtēm.
  3. Kad gatavs, tad ēd ar rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas