Maltas gaļas sacepums

Sastāvdaļas

  • 2 burkāni
  • 1 kg maltās liellopu gaļas
  • 4 sīpoli
  • 1 paprika
  • 3 tomāti
  • 400 g siera
  • Majonēze
  • Sāls
  • Gaļas kopējā garšviela

Pagatavošana

60 min.
  1. Nepieciešams karstumizturīgs stikla trauks, kurā kārto kārtām - burkānus (sagrieztus ripiņās); malto gaļu; papriku (ripiņās); tomātus (sagrieztus plānās ripiņas) (starp kārtām kaisa garšvielas); beigās visu pārlej ar majonēzi un liek cepeškrāsni un cep ~50-60 minūtes.
  2. Tad uzber virsū sarīvētu sieru, liek atpakaļ cepeškrāsnī uz 5 minūtēm.
  3. Kad gatavs, tad ēd ar rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi