Bumbieru saldējums

Sastāvdaļas

  • 1 l baltā Ģimenes saldējuma
  • 1.5 kg bumbieru
  • 1 tējk. malta kanēļa

Pagatavošana

80 min.
  1. Bumbierus nomizo, izņem serdi un sasmalcina blenderī, un turpina putot, pamazām pievienojot saldējumu un kanēli. Pēc tam iegūto masu izlej mazos, 200 ml trauciņos. Var ēst pēc stundas. Ja trauciņiem ir vāciņi, tad šādu saldējumu var uzglabāt vairākus mēnešus un ēst kad vairāk gribas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi