Ašie griķīši

Sastāvdaļas

  • 2 griķu paciņas
  • 200 g žāvēta gaļa vai
  • 200 g žāvētā desa
  • 1 neliels sīpols
  • Eļļa vai sviests cepšanai
  • Sāls
  • Majonēze vai krējums

Pagatavošana

20 min.
  1. Griķus liek vārīties verdošā ūdenī uz vidējas uguns.Griķi gatavi kad maisiņi piebrieduši.
  2. Kamēr griķi vārās, sagriež desu vai gaļu un sīpolu, un liek uz sakarsētas pannas cepties.
  3. Griķus izņem no ūdens atgriež maisiņus un izber uz pannas, kurā jau ir apcepta gaļa ar sīpoliem.
  4. Tad visu kopā vel pacep, pievienojot sāli pēc garšas.
  5. Pasniedz ar majonēzi vai krējumu.

Komentāri

ineta 2009. gada 27. jūnijs 15:45
Oi, izklausās labi. Eju uzčinīt no pāri palikušajiem griķiem šito brīnumu!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi