Slinkās ābolmaizītes

Sastāvdaļas

  • Baltmaize (sagriezta)
  • Āboli
  • Skābs krējums
  • Cukurs
  • Kanēlis
  • Ievārījums
  • Sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Baltmaizes šķēles sasmērē ar sviestu.
  2. Pa virsu uzziež nedaudz ievārījuma (ievārījumam nevajadzētu būt sevišķi šķidram).
  3. Tam virsū liek šķēlītēs sagrieztus ābolus (labāk skābus).
  4. Ābolu virspusi nosmērē ar skābo krējumu, kam virsū uzber cukuru un kanēli (pēc garšas un ņemot vērā to, cik skābi ir āboli).
  5. Liek cepeškrāsnī cepties.
  6. Tas ir ātri un vienkārši pagatavojams saldais ēdiens.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi