Cepumu-biezpiena kārtojums

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa Selgas cepumu
  • 200 g biezpiena
  • 200 g saldā krējuma
  • 100 g jāņogu želejas
  • 2 tējkarotes cukura
  • Citrona sula

Pagatavošana

10 min.
  1. Saldo krējumu ar cukuru un citrona sulu saputo, putukrējumā iecilā biezpienu. Liek kārtām: cepumi, biezpiena masa, cepumi, želeja, cepumi. Cepumus pirms kārtošanas var samērcēt pienā vai kādā sulā - kārtojums būs sulīgāks; pēc sakārtošanas vēlams uz 6 stundām ielikt ledusskapī, lai nobriest. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi