Studentu salāti

Sastāvdaļas

  • Rupjmaize (6 šķēles)
  • Ķiploks - 1 - 2 daiviņas
  • 100 grami siera (vēlams cietā)
  • 1 /2 ābola
  • 100 grami žāvēta liesa cūkgaļas šķiņķa
  • Majonēze
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Rupjmaizi sagriež kubiņos, apcep uz pannas eļļā. Sieru, ābolu un šķiņķi sagriež mazos kubiņos, pievieno apcepto maizi un majonēzi. Ķiploku saspiež ķiplokspiedē un pievieno salātiem. Visu rūpīgi samaisa. Sāli un garšvielas pievienot nav nepieciešams.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi