Vista alū

2005. gada 19. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Labi nomazgātu un notīrītu vistu sadalām porcijās, ierīvējam ar sāli un pipariem. Šķēlēs sagrieztu krūtiņu apcepam kastrolī. Taukus salejam cepešpannā un vistas gabalus no visām pusēm apcepam. Tai pievienojam sagrieztus burkānus, pētersīļus, pielejam daļu alus un zem vāka sautējam mīkstu. Pa to laiku sālsūdenī novārām nomizotus kartupeļus un sīpolus, bet šampinjonus apcepam. Mīksto vistu no cepešpannas noņemam un ieliekam siltā cepeškrāsnī. No mērces izņemam saknes, ielejam atlikušo alu ar iekultiem miltiem un liekam pavārīties. Cauri smalkai kāstuvei pārlejam vistai. Pasniedzot pie vistas porcijām kārtojam sīpolus, šampinjonus un vārītos kartupeļus.
Uz augšu