Vista alū aldara kundzes gaumē

Sastāvdaļas

  • Vista
  • Sāls, pipari
  • Sviests
  • Sīpoli
  • Gaišais alus
  • Baltmaize
  • Rozīnes

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītu un nomazgātu vistu sadalām četrās daļās, kuras apsālām un sapiparojam. Kastrolī sakarsētā sviestā apcepam smalki sagrieztus sīpolus, uz tiem uzliekam vistas gabalus un cepam cepeškrāsnī. Cepšanas laikā vistu aplaistām ar cepšanas sulu un alu. Brūni sacepto vistu izņemam, sulu iebiezinām ar alū mērcētu baltmaizi (baltmaizi nenospiežam), labi savārām. Ceptajai vistai uzkāšam savārīto sulu, pievienojam iepriekš samērcētas rozīnes un zem vāka vēl brīdi pasautējam. Pasniedzam ar sautētiem rīsiem vai sviesta klimpām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi