Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Alus gulašs no kazas gaļas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kazas gaļas krūtiņa
  • Sāls, pipari
  • Malts ingvers
  • Karote smalku miltu
  • Sīpols
  • 3 karotes maltas saldās paprikas
  • 1 l gaišā alus
  • Ķiploki
  • 3 - 5 lauru lapas
  • Kartupeļimaizes garozas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Krūtiņu notīrām un noskalojam remdenā ūdenī. Nosausinām un ar visiem kauliem sacērtam gabaliņos, apsālām, sapiparojam, pieliekam tējkaroti ingvera, uzsijājam ēdamkaroti smalko miltu un noliekam vismaz 3 stundas nostāvēties. Tad taukos apcepam smalki sagrieztus sīpolus, pievienojam sagatavoto gaļu, uzkaisām malto papriku un no visām pusēm apcepam. Pielejam alu, pieliekam ar sāli saberztus ķiplokus un lauru lapas. Uzliekam vāku un sautējam pusmīkstu. Tad pieliekam palielos gabalos sagrieztus kartupeļus (nevārītus) un iebiezinām pēc vajadzības ar sarīvētu kaltētas maizes garoziņu. Gulašu lēni sautējam mīkstu, līdz tauki uznāk virspusē. Pasniedzam ar maizi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas